Κηδεία 14χρονου Νίκου, Αργυρούπολη: Χαμένοι γονείς, θρήνος. Γιατί του έκαναν bullying

Θρήνος για τον 14χρονο Νίκο που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη, πότε θα γίνει η κηδεία του και σε τι κατάσταση είναι η οικογένεια;
Σήμερα το απόγευμα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον 14χρονο Νίκο από την Αργυρούπολη που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 14χρονος Νίκος από την Αργυρούπουλη ανήλικος άφησε σημειώματα στα οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και κατονόμαζε έξι άτομα

Η κηδεία του 14χρονου μαθητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ δηλώνουν οτι δεν έχουν ιδέα για τους λόγους που οδήγησαν το παιδί τους στην απονενοημένη αυτή πράξη.
Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του 14χρονου μαθητή, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 14χρονο στην αυτοκτονία φαίνεται ότι συνδέονται με το bullying που δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του, τους οποίους φέρεται ότι κατονομάζει σε σημείωμα που άφησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».
Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας σε εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων.

Ο 14χρονος Νίκος φαίνεται ότι είχε αφήσει σημειώματα στα οποία περιέγραφε την κόλαση την οποία ζούσε λόγω του bullying που δεχόταν, και μάλιστα σε ένα τελευταίο κατονόμαζε έξι συμμαθητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο του bullying είχε να κάνει με τις φερόμενες ως επιλογές του 14χρονου Νίκου.

Πηγή : fumara.gr